Betalen

U bent gewend om direct na de behandeling per pin of contant af te rekenen of dat de rekening automatisch van uw rekening wordt geïncasseerd.

Vanaf heden hebben wij de verwerking van onze facturen overgedragen aan Infomedics.

Rekeningen van Infomedics
Dit factoring bedrijf zal, mits u een tandartsverzekering heeft, het verzekerde deel van uw nota innen bij uw verzekering. Van het deel dat u zelf moet betalen ontvangt u een restnota van Infomedics. Als u geen tandartsverzekering heeft ontvangt u dus de gehele nota van Infomedics.

Uw rekening betalen
U heeft 30 dagen de tijd om de rekening te betalen. Betaalt u via internetbankieren, let er dan op dat u de betaalgegevens gebruikt die op deze rekening staan (let op: dit is een ander rekeningnummer dan u gewend was!). U kunt ook de QR-code die op de rekening staat scannen met uw mobiele telefoon. U wordt dan direct naar uw iDEAL betaalpagina geleid. Alle betaalgegevens zijn al netjes voor u ingevuld, waardoor u alleen nog akkoord hoeft te geven op de betaling.

Digitale rekening
Als uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons bekend zijn, kunt u uw rekening voortaan ook digitaal ontvangen. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit bij ons aan tijdens uw volgende bezoek.

Wat gebeurt er met uw gegevens?
Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics.
Infomedics heeft zijn systemen maximaal beveiligd en voldoet aan alle wet- en regelgeving rondom privacy.

Vragen over uw rekening
Op de website van Infomedics vindt u veel informatie. Ook kunt u op de website via de rekeningchecker snel en eenvoudig controleren of uw rekening al is betaald.

Komt u er niet uit, dan kunt op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur bellen met de Servicedesk van Infomedics via telefoonnummer 036 – 20 31 900.

Overige informatie
Heeft u een wijziging in uw adres, verzekering of e-mailadres? Geef dit dan aan ons door. Wanneer dit niet up-to-date is in ons systeem, is het voor Infomedics niet mogelijk om de factuur te verwerken.

Vindt u het niet fijn dat uw rekening naar Infomedics wordt verstuurd? U kunt nog steeds direct na de behandeling per pin of contant afrekenen aan de balie.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
08.30 - 17.00

Telefonisch zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 12:30 uur.

Contactgegevens

Tandartspraktijk Rozengracht
Rozengracht 68-70
1016 NE Amsterdam

info@leuketandarts.nl

020 - 62 609 51

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
08.30 - 17.00

Telefonisch zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 12:30 uur.

 

 

Contactgegevens

Tandartspraktijk Rozengracht
Rozengracht 68-70
1016 NE Amsterdam

info@leuketandarts.nl

020 - 62 609 51

© 2020 Mondzorggilde Nederland. All rights reserved. Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring